Moms på lokalhyra för coworking – vad gäller?

De senaste åren har det hänt en hel del på lokalmomsens område – inte minst för coworkingaktörerna som blir allt fler. Skattejuristen Leonie Selting reder ut begreppen inför de avgörande domslut som kommer i frågan inom kort.

Sedan artikeln ”Momsregler vid uthyrning av lokal” publicerades i Fastighetsnytt nr 2 för 2017 har det hänt en del på lokalmomsens område, och särskilt för coworkingaktörer.

Läs mer av artikeln på fastighetsnytt.se genom att först klicka på artikelrubriken och sedan HÄR.

Artikeln publicerades den 26 januari 2021, 15:00, på Fastighetsnytts hemsida.

Welcome to Stensvik & Partners. By using this website you consent to our usage of cookies. For more info about how we use cookies and how we process personally identifiable data read our Privacy Policy here.  Read more